Φιλικός, ευπροσήγορος και πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε μου απορία, εξέτασε προσεκτικά την περίπτωσή μου – αν και επρόκειτο για απλό περιστατικό- και μου έδωσε με σαφήνεια τις σχετικές οδηγίες για αποκατάσταση. Κέρδισε την εμπιστοσύνη μου σαν γιατρός και τη συμπάθεια μου ως άνθρωπος.
ΧΑΡΑ Κ. // 03.12.19
Ευγενέστατος γιατρός. Συζήτησε με μένα όλα τα σχετικά με την πάθησή μου στοιχεία. Μου πρότεινε θεραπεία που από τις πρώτες μέρες δείχνει να έχει αποτελέσματα. Σχεδιάσαμε επόμενο ραντεβού για την αξιολόγηση της πορείας του προβλήματος. Επέλεξα το γιατρό βάσει των αξιολογήσεων στο doctoranytime και επαληθεύθηκαν οι προσδοκίες μου. Πραγματικά εύχομαι να βρει οριστική ίαση στο πρόβλημά μου.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ // 01.12.19
Επέλεξα τον Κο Δεληγεώργη για πρόβλημα με το γόνατο και το ισχίο και πραγματικά μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη, με εξέτασε πολύ προσεκτικά.
Ιωάννα Σ. // 28.11.19
Πολύ καλός γιατρός, με άρτια γνώση του αντικείμενου του καθώς και των πλέον σύγχρονων εξελίξεων (αναγεννητική ορθοπεδική, ρομποτική κ.λ.π.), αθλητίατρος με πιστοποίηση από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και ο ίδιος ενεργός αθλητής, κάτι που θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό για την ορθότερη διαχείριση ορθοπεδικών προβλημάτων σε αθλητές και απλούς αθλούμενους. Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος και τον εμπιστεύομαι απόλυτα.
Άρης Ζ // 22.11.19
Φοβερός γιατρός οποίος δεν κοίτα την τσέπη του ασθενή αλλά να βρει την λύση στο πρόβλημα που τον απασχολεί…
Δημήτρης Γρίβας // Οκτ.2019
Αξιόπιστος και κατατοπιστικός. Επειδή μάλιστα είναι και ο ίδιος αθλητής, η γνώμη του μετράει παραπάνω.
ΧΑΡΙΛΑΟΣ Λ. // 13.09.19
Απόλυτα αναλυτικός και κατανοητός. Προσπάθησε να βρει λύση στο πρόβλημα χωρίς υπερβολές και καμία σχεδόν επίπτωση στην καθημερινότητα μου.
Παναγιώτα Τ. // 04.09.19
Έπαθα ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα πριν 10 χρόνια και είχα εξαιρετική αποκατάσταση. Αν και 40ρης, πλέον μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο, να γυμνάζομαι τακτικά σα να μη συνέβη ποτέ. Με είχε εγχειρήσει ο κύριος Αναστάσιος Δεληγεώργης.
Σταύρος Αργυρόπουλος // 28.08.19
Συνεπής στο ραντεβού, ευγενής και κατατοπιστικός.
Loukia Τ. // 21.08.19
Ο άνθρωπος είναι μία κατηγορία μόνος του…γυμνάζομαι κοντά στα 20 χρόνια με βάρη..έπρεπε να γίνει ένα σοβαρό χειρουργείο σε τένοντα και απλά, χαίρομαι που γνώρισα τον συγκεκριμένο ΆΝΘΡΩΠΟ! Δεν πρόκειται να ξεχάσω, το πρωί έγινε το χειρουργείο και αφού με επισκέφτηκε, στις 22:00 μου έστειλε μήνυμα να δει αν είμαι οκ..χαίρομαι που σε γνώρισα!
Τeo K. // Aυγ. 2019
Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος. Αφιέρωσε χρόνο να μου κάνει ασκήσεις για να ελέγξει το πρόβλημα, είδε όλες τις μαγνητικές, απάντησε αναλυτικά σε όλες τις απορίες που προέκυψαν. Υπόδειγμα γιατρού.
Ιωάννα Αναστασάκη // Αυγ. 2019
Εξαιρετικός επιστήμονας με πραγματικό ενδιαφέρον για το καλύτερο για τον ασθενή, άριστη επιστημονική γνώση και κατάρτιση και πάνω απ’ όλα Άνθρωπος!
Panayiota Michopoulou // Ιουλ. 2019
Πραγματικά πολύ καλός. Σε αντίθεση με άλλους ορθοπεδικούς που κοιτάνε να σε ξεπετάξουν ή να σε εγχειρήσουν, προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα με συντηρητική αγωγή πριν οτιδήποτε άλλο.
ΚΑΡΟΛΟΣ Κ. // 27.06.19
Συνεπής, συζητήσιμος, έδειξε ενδιαφέρον
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Β. //15.06.19
Πολύ καλός γιατρός όσον αφορά το ενδιαφέρον που έδειξε. Άκουσε υπομονετικά όλες τις ερωτήσεις/προβλήματα μου, με εξέτασε αναλυτικά και έδωσε έμπειρες συμβουλές. Θα τον συνιστούσα σε οποιονδήποτε και προπάντων σε αθλητές εφόσον είναι εμφανές οτι και ο ίδιος ο γιατρός ασχολείται με τον αθλητισμό. Συγχαρητήρια και ευχαριστώ.
Πάνος Α. // 12.06.19
Οι εξαιρετικές συστάσεις που είχα, επιβεβαιώθηκαν και με το παραπάνω! Κορυφαίος επιστήμονας, μα πάνω απ’ όλα εξαίρετος άνθρωπος, με ενδιαφέρον και προσήλωση στο πρόβλημα και τις ανάγκες του ασθενούς. Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!
Ioanna Renti // 30.05.19
Ασχολείται σε βάθος με την περίπτωση, εξηγεί και απαντά στις απορίες, άριστη κατάρτιση, υπεύθυνη καθοδήγηση, εμπνέει εμπιστοσύνη.
Thodoris K. // 24.04.19
Εξαιρετικός γιατρός, κερδίζει την εμπιστοσύνη σου! Σχολαστικός και κατανοητός. Στην περίπτωση μου βοήθησε πάρα πολύ. Έμπειρος και ενημερωμένος. Θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα! Πραγματικά πολύ καλός!
ΗΡΩ Α. // 18.04.19
Good doctor with sport experience
Laszlo H. // 12.04.19
Αξιόπιστος και κατατοπιστικός. Επειδή μάλιστα είναι και ο ίδιος αθλητής, η γνώμη του μετράει παραπάνω.
ΧΑΡΙΛΑΟΣ Λ. // 10.04.19
Μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη γιατί αναζητούσαμε έναν αθλητίατρο για τον γιο μας που ασχολείται με την κολύμβηση.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. // 18.02.19
Εξαιρετικός επιστήμονας με εμπειρία! Πλήρης κλινική εξέταση και αναλυτικότατη καθοδήγηση! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!
Chris V. // 21.06.18
The doctor is an active athlete himself too, therefore he can make recommendation not only based on his medical experties but also on sport experience which I really appreciated.
Laszlo H. // 30.01.19
The doctor is an active athlete himself too, therefore he can make recommendation not only based on his medical experties but also on sport experience which I really appreciated.
Laszlo H. // 30.01.19
Ο κύριος Δεληγεώργης ασχολήθηκε πολύ με την περίπτωσή μου παρόλο που από την αρχή φάνηκε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Συζήτησε μαζί μου προκειμένου να μάθει τα αίτια του προβλήματος και μου έδωσε πολλές και καλές αθλητικές συμβουλές. Σεβάστηκε τους στόχους μου και δεν έμεινε στην γνωστή και χιλιοειπωμένη συμβουλή: ξεκούρασέ το!
Χαρά Μ. // 24.01.19
Αξιόλογος επιστήμων, φιλικός, κατανοητός . Αφουγκράζεται τον ασθενή και τις ανάγκες του σύμφωνα με τον τρόπο ζωής του εκάστοτε ασθενούς. Καταρτισμένος. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.
Ρούλα Χ. // 03.01.19
Ο μόνος γιατρός που ξέρω να «διαβάζει» τις εικόνες από την μαγνητική! Επιπλέον, ενώ οι άλλοι γιατροί μου ειχαν προτείνει χειρουργείο στα χέρια λόγω φοβερών πόνων, αυτός βρήκε ότι το πρόβλημα δεν ήταν ορθοπαιδικό αλλά ρευματικό και με παρέπεμψε στο σωστό ιατρό!! Γλίτωσα έτσι δύο άχρηστα χειρουργεία. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα!
Τασία Τ. // 03.01.19
Επειδή είναι και ο ίδιος αθλητής, καταλαβαίνει το άγχος μου όταν τραυματίζομαι, και ξέρει να μου υποδείξει τις σωστές ασκήσεις που πρέπει να κάνω για την αποκατάστασή μου…
Σ.Θ. // 21.12.18
Μου άρεσε που δεν πρότεινε αμέσως χειρουργείο για το πρόβλημά μου όπως άλλοι γιατροί, αλλά πρότεινε να το δούμε πρώτα συντηρητικά. Και πράγματι πήγε πολύ καλύτερα..
Άννα Θ. // 20.12.18
Εξαιρετικός επιστήμων και άνθρωπος. Απόλυτα καταρτισμένος, λεπτομερειακός στην εξέταση ατόμου και ιστορικού, επεξηγηματικός, φιλικός.
Athanasios P. // 18.12.18
Ήταν πολύ επεξηγηματικός και αφιέρωσε χρόνο!
Μελίνα Τ. // 17.12.2018
Παρά πολύ καλός γιατρός!
Afroditi L. // 17.12.18
Εξαιρετικός επιστήμονας! Γνωρίζει το αντικείμενο του και προτείνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία για τον ασθενή του! Όποιος θέλει έναν ειδικό ιατρό για ορθοπαιδικα ζητήματα, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να επισκεφτεί αυτόν το γιατρό!
ΜΑΡΙΑ Δ. // 15.12.18
Επεξηγηματικός και κατανοητός. Άριστη επιστημονική κατάρτιση. Ανθρώπινη και φιλική συμπεριφορά.
ΕΛΕΝΗ Β. // 13.11.2018
Εξαιρετικός ιατρός και άνθρωπος. Αυτό τα λέει όλα!!!
Ιωάννης Φραγκάκης // 16.10.18
Χρειαζόμουν την εκτίμηση ενός ορθοπεδικού με ειδίκευση σε αθλητικές κακώσεις και ο κ. Δεληγεώργης είναι εξαιρετικός. Τον συστήνω για όσους θέλουν να αθλούνται.
Ευάγγελος Τ. // 26.08.18
Το ραντεβού έγινε ακριβώς την προγραμματισμένη ώρα, ο γιατρός πολύ ευγενικός, άκουσε με προσοχή το ιστορικό μου και στη συνέχεια προχώρησε και ο ίδιος σε εξέταση. Μου έδωσε τις απαιτούμενες εξετάσεις για να αποκτήσει καλύτερη εικόνα της κατάστασής μου και τις ασκήσεις που μπορώ να κάνω για να δυναμώσω τον κορμό μου και να μειώσω τον πόνο. Πρόκειται να τον επισκεφθώ ξανά.
Katerina I. // 25.08.2018
Εξαιρετικός γιατρός, καταρτισμένος και πολύ φιλικός
Ιωάννα Χ. // /22.08.18
Ασχολήθηκε με την περίπτωση μου σχολαστικά!
Αντωνία Γ. // 22.08.18
Ήταν ο 4ος στην σειρά γιατρός που επισκεφτήκαμε για τον γιο μου με πρόβλημα στο γόνατο. Ήταν πολύ κατανοητός, παραστατικός, υπομονετικός, φιλικός και ήταν ο πρώτος που διάβασε το cd της μαγνητικής, όλοι οι υπόλοιποι διάβαζαν μόνο την διάγνωση του εργαστηρίου. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ…
Γιώργος Γ. // 01.06.18
Πήγα φοβισμένος ότι θα με καθηλώσει γιατί παλιότερα είχα μείνει εκτός προπονήσεων για ενάμιση μήνα λόγω αντίστοιχου πόνου. Ήταν όμως πολύ καθησυχαστικός, μου εξήγησε το πρόβλημα και μου πρότεινε λύσεις και θεραπευτικά αλλά και κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Βέβαια, οι μυϊκοί πόνοι είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανακαλύψεις τι ακριβώς τους προκαλεί οπότε πάντα υπάρχει μια επιφύλαξη αλλά μέχρι τώρα όλα καλά δείχνουν να πηγαίνουν. Όντας αθλητής και ο ίδιος, μπορεί να καταλάβει τις ανησυχίες του αθλούμενου.
Χαράλαμπος Ψ. // 17.05.18
Ο γιατρός ασχολήθηκε εξονυχιστικά με το πρόβλημά μου, χωρίς βιασύνη. Έγινε κλινική εξέταση και πολύ λεπτομερής μελέτη του cd της μαγνητικής. Κατανόησα επακριβώς τα ευρήματα. Τον ευχαριστώ επιπλέον που μου έδωσε τη δυνατότητα επικοινωνίας από το εξωτερικό όπου διαμένω. Προφανώς τον συνιστώ δίχως επιφυλάξεις.
Παύλος Ξ. // 16.05.18
Αξιόλογος γιατρός κ πολύ υπεύθυνος κ σχολαστικός..
Έ. Χ. // 25.04.2018
Ο κύριος Δεληγεώργης δεν είναι απλά εξαιρετικός επιστήμονας με απόλυτη γνώση του αντικειμένου του, είναι πάνω από όλα Άνθρωπος καθώς στέκεται δίπλα στο πρόβλημά σου και κατανοεί απόλυτα τις δυσκολίες και τις ανησυχίες σου! Μετά από 12 μήνες ταλαιπωρίας και 5 διαφορετικούς γιατρούς, ο κύριος Δεληγεώργης είναι ο μοναδικός που με βοήθησε να ξεπεράσω το πρόβλημά μου και να επιστρέψω ομαλά στην καθημερινότητά μου. Τόσο η στοχευμένη φαρμακευτική αγωγή όσο και οι συμβουλές του εμπνέουν ακόμα και τον πιο διστακτικό και αγχωμένο ασθενή. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!
Ευσταθία Π. // 13.04.18
He speaks fluent English and it was a nice surprise to be able to communicate in my native language.
Sophia R. // 20.03.18
Ευγενής, υπομονετικός και επεξηγηματικός. Στο εξαιρετικό αποτέλεσμα συμβάλλει και η Γραμματεία του Ιατρείου. Εύγε!
Ηλιάνα Μ. // 17.03.18
Εξαιρετικός επιστήμονας και πολύ φιλικός.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τ. // 09.03.18
Με άκουσε και με εξέτασε προσεκτικά. Εξαιρετικός.
ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Μ.// 21.12.17
Καταρτισμένος, πολύ προσιτός, ευγενής και επεξηγηματικός.
ΜΑΡΙΛΕΝΑ Ζ. // 30.11.17
Άμεσος, διευκρινιστικός και υπομονετικός.
Βαγγελης Ν. // 26.11.17
Επεξηγηματικός, ευγενικός, προσεκτικός. Θα τον συνιστούσα σε οποιαδήποτε φίλη/ο είχε πρόβλημα παρόμοιο με το δικό μου.
Άρτεμη Φ. // 24.11.17
Σχολαστικός με τη διάγνωση. Προσιτός και δίνει σαφή κατεύθυνση.
Νικόλαος Β. // 22.11.17
Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη παρότι το ραντεβού αφορούσε το γιό μου. Είναι πολύ καλός γνώστης του αντικειμένου, πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός. Προσφέρει χρόνο στην επίσκεψη για ερωτήσεις / διευκρινίσεις χωρίς άγχος και πίεση.
Γεώργιος Μ. // 13.11.2017
Ήταν σαφής, κατανοητός και προσιτός. Ένας νέος γιατρός με καλή κατάρτιση.
Λάμπρος Μ. // 01.11.17
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Ήταν κατανοητός, κατατοπιστικός και καθησυχαστικός.
ΟΛΥΜΠΙΑ Γ. // 22.09.2017
Γνώστης του αντικειμένου του, προσιτός, προσφέροντας χρόνο στην επίσκεψη για ερωτήσεις/διευκρινήσεις χωρίς άγχος και πίεση! Εξειδίκευση σε αθλητές (και σε παιδιά).
Σωτηρία Π. // 13.09.2017
Πολύ ευγενικός και καταρτισμένος γιατρός
Ειρήνη Κ. // 21.07.2017
Πολύ ευγενικός και καταρτισμένος γιατρός
Χάρης Τ. // 21.07.17
Πολύ καλός ιατρός, με άκουσε και με εξέτασε προσεκτικά. Επίσης εκτίμησα ότι δεν μου πρότεινε να κάνω περιττές εξετάσεις.
Βικτωρία Α. // 14.07.17
Στο γιατρό πήγα για τα γόνατά μου τα οποία και εξέτασε σχολαστικά. Ήταν επεξηγηματικός, φιλικός και ευγενικός. Έφυγα με μια καλή διάγνωση και χωρίς απορίες.
Παναγιώτα Β. // 07.07.17
Έχω ξαναπάει και όπως και τότε, έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος. Ανοιχτός σε συζήτηση και πολύ προσιτός!!!
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ζ. // 26.04.2017
Εξαιρετικός γιατρός. Έπρεπε να έρθω στην Ελλάδα για να βρω έναν ιατρό να δώσει λύση στο πρόβλημά μου.
Aννα K. // 16.04.17
Ο γιατρός ασχολήθηκε τόσο με τις εξετάσεις όσο και με το δεξιό μου γόνατο με επισταμένη επιμέλεια.
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ Κ. // 12.04.17
Πολύ καλός, καταρτισμένος.
ΑΝΝΑ Μ. // 26.02.17
Πολύ καλός γιατρός.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Μ. // 25.02.17
Επαγγελματίας και ανθρώπινος. Αυτό που περιμένεις από ένα γιατρό.
Ιωσήφ Β. // 09.02.17
Best doctor!.. Extremely modest for his skills….
Υ.Α. // 04.02.17
Εξαιρετικός γιατρός.
ΕLENA T. // 25.01.17
Ήταν το δεύτερο ραντεβού με τον συγκεκριμένο γιατρό και έμεινα για ακόμα μια φορά απόλυτα ικανοποιημένη.
Θεοδώρα Σ. // 11.01.17
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος, εξέτασε σχολαστικά το χέρι που είχα πρόβλημα, γνώστης θεμάτων τραυματισμού από γυμναστική, τον προτείνω, θα ξαναπάω.
ΣΠΥΡΟΣ Κ .// 08.01.17
Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Άριστος επαγγελματίας και πολύ προσιτός άνθρωπος.
Στυλιανή Κ. // 04.01.17
O γιατρός ασχολήθηκε με προσοχή, ήταν φιλικός, συνεπής κι έκανε σωστά τη δουλειά του.
Μελετια Ζ. // 28.12.16
Πολύ φιλικός και προσιτός. Μας εξήγησε με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο το πρόβλημα.
Στυλιανή Κ. // 23.12.16
Είναι ο ίδιος δρομέας, όπως κι εγώ, κάτι που μου εμπνέει εμπιστοσύνη για την διάγνωση και τη θεραπεία μου.
Ιωσήφ Β. // 22.12.16
Εξαιρετικός γιατρός και πολύ ευγενικός σαν άνθρωπος. Έκανε λεπτομερή εξέταση και έδωσε σαφείς οδηγίες.
Αγγελική Π. // 22.12.16
Εξαιρετικός γιατρός που σου εμπνέει εμπιστοσύνη, της νέας γενιάς επιστημόνων, πάρα πολύ ευγενικός και συζητήσιμος αλλά πάνω απ’ όλα άνθρωπος!!! Τον έχω ήδη προτείνει και σε άλλους και τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ρ. // 21.12.16
Αξιόλογος γιατρός, ευγενέστατος, ασχολήθηκε διεξοδικά με την περίπτωση μου. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Μ. // 16.12.16
Σχολαστικός, επεξηγηματικός, προσιτός, ακριβής στη διάγνωση του.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Τ.//14.12.16
Ήταν το πρώτο μου ραντεβού με τον γιατρό, με βοήθησε πολύ, αισθάνθηκα άνετα και ασφαλής, με βοήθησε και μου πρότεινε θεραπεία που συμφωνεί με τον δικό μου τρόπο ζωής. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα τον επισκεφθώ πάλι, όχι μόνο εάν προκύψει ανάγκη αλλά και για check up.
ΜΑΡΚΕΛΛΑ Α. // 13.12.16
Εξαιρετικός επιστήμονας, συνεπέστατος στο ραντεβού, απόλυτα σαφής στην επεξήγηση της διάγνωσης του.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Μ. //10.12.16
Πολύ καλός!
Τερψιχόρη Π. // 07.12.16
Ο Τάσος πραγματικά ενσκύπτει στο πρόβλημα σου, ακούει προσεκτικά και δεν βγάζει βιαστικά συμπεράσματα.
Βαγγέλης Κ. // 12.11.16
Πολύ ευγενικός. Η διάγνωσή του ήταν σωστή και λύθηκε το πρόβλημα που είχα παρουσιάσει στο γόνατο. Τον προτείνω ανεπιφύλαχτα.
Γεωργία Α. // 20.10.16
Εξαιρετικός γιατρός, πολύ αναλυτικός, ευγενικός και σε κατευθύνει για το τι πρέπει να κάνεις…..
Natasa m. // 19.10.16
Πολλά Μπράβο, μακάρι να ήταν έτσι – απ’ όλες τις απόψεις – και άλλοι γιατροί! Άψογος!
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ρ. // 17.10.16
Επαγγελματίας, κατατοπιστικός, φιλικός
ελένη τ. // 07.10.16
Είναι πολύ συζητήσιμος, κατατοπιστικός, ευγενικός, νέος που σημαίνει επικαιροποιημένες γνώσεις.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ζ. // 05.10.16
Όντας ο ίδιος αθλητής μου έδωσε να καταλάβω ότι αντιλαμβανόταν καλύτερα τα συμπτώματα που του περιέγραφα και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη.
Βανέσα Α. // 07.09.16
Ασχολήθηκε αρκετή ώρα με το πρόβλημα μου και το έψαξε ενδελεχώς. Φαίνεται καταρτισμένος επιστήμονας.
ΚΟΣΜΑΣ Ρ. // 10.08.16
Πολύ καλός ..εμπνέει εμπιστοσύνη, και πρόθυμος να σε βοηθήσει..
Ευθυμία Μ. // 20.07.16
Ευγενικός, προσιτός, με γνώσεις και επεξηγηματικός.
ΜΑΡΙΟΣ Η. // 19.07.16
Έμεινα ευχαριστημένη από την αντιμετώπιση και την προσοχή που έδειξε καθώς και απ’ τις συμβουλές εν αναμονή των αποτελεσμάτων της μαγνητικής που μου έγραψε. Πολύ καλός επαγγελματίας, με φροντίδα.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ Σ. // 29.06.16
Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως έχω να κάνω με έναν άνθρωπο που σέβεται το επάγγελμα του και τον ασθενή. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, είναι εξαιρετικός γιατρός και πολύ καλός άνθρωπος. Εξέτασε το θέμα μου από πολλές σκοπιές και απάντησε σε όλες μου τις απορίες. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
5.04.14